RÅKNA-CITY

Bra helg

Nu står jag på macken.... kul att jobba!!!! ÄRLIGT!!!! Roliga kunder och en hel del att göra. Nu blev det ett litet avbrott så då får man faktiskt pausa med bloggen tycker jag.
Har köpt sonen ett telefonkort som han ska få i födelsedagspresent och beställt en World of Worldcrafttröja. Ingen enkel match att beställa en sådan tröja kan jag säga då man skulle in på någon amerikansk hemsida och fylla i en massa konstiga uppgifter. Har också köpt grabben en mobilväska att ha sin telefon i så den inte blir repad. Han fyller inte förän den 20:e februari men hittar man något man vet han vill ha så är det lika bra att beställa. Får bara hoppas att han inte är ute på min blogg och läser nu bara.... upps!
Har blivit lovad pannkakor till kvällsmat när jag kommer hem. Maken skulle fixa... mums!
Martin har varit på fotbollscup i Gislaved idag. Hoppas det gick bra för grabbarna och att sonens fötter pallade. Han har stora problem med sina hälar när han springer eller går mycket så fotbollsspelandet blir verkligen lidande. Han lär inte kunna springa imorgon det garanterar jag om han kutat runt i en gympasal hela dagen idag.
Jobbedag imorgon också... suck! Hade gärna varit ledig en vecka igen nu... hahaha fick ju liksom smak för ledigheten när man var ledig så mycket över jul. Nåja inte långt kvar till sportlovet nu. Har tyvärr inte ledigt samma vecka som sonen då Gislaved och Hylte skolor har olika veckor men men man kan inte få allt här i livet.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Malin
skriven :

Att han fortfarande har ont i sina fötter.... TRÅK