RÅKNA-CITY

Nu é det slut

Sitter med ett glas Gluwein och slappar hemma i Råkna efter en fullspäckad dag i julens tecken. Som vanligt har julen varit riktigt bra i slutändan fast jag som alltid aldrig är särskillt hoppfull innan. Skönt man kan ha fel...
Har provat grönkål för första gången i år och det visade sig vara min stora favorit på julbordet. Mumma! Fick med mig hem också så nu ska det fisas redigt några dagar.
Sara saknades idag även om jag hann träffa henne över lunchen lite. Längtar redan att få se henne öppna sina presenter imorgon. Är ju julens högtid att se barnen öppna sina presenter.

Här kommer lite bilder på våra julklappar....



Bobbe fick som vanligt sina sockar och kallsonger.



Bobbe fick också en modern massageapparat som jag misstänker jag kommer få köra på hans rygg.... nåja får skylla mig själv då det är jag som köpt den.



Martin fick ett pennfodral.



Spel till sonen´s DS



Spel till X-box som jag antar han får dela med Sara som också gillar detta spelet.



Ascoolt vinställ för bag-in-box-vin från Susann. Har aldrig sett nåt liknandes och sååå fint. Tusen tack vännen!



Martin´s bästa julklapp var nog den nya mobilen han fått av mormor. Han sitter och pillar med den precis hela tiden och lär väl inte vara kontaktbar mer nu på några dagar.

Jag fick en söt ängel av syrran också och sen fick Martin lite presentkort och så. Tack allihopa för dom fina julklapparna.

Bobbe var tomte för syrrans kids idag och det var så mysigt för om gissade inte vem som var tomte... kul!

Imorgon blir det lutfisk hos svärföräldrarna och skinkmacka hos svägerskan på kvällen då vi även ska få möta Emma´s pojkvän för första gången. Han är snickare så vi gillar han redan.

Ha en fortsatt fin jul!!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Susann
skriven :

Kul att du gillade den =) . Tack själv för paketet,

ren o fräsch som en nyponros är jag nu =)