Kycklinglårfilé med broccoliost
Servera med squash som paneras i permesanost, det ger extra god smak åt grönsaken.
4 personer:
4 kycklinglårfiléer
4 bitar soltorkad tomat i olja
4 skivor parmanskinka
salt, peppar
1 squash
1 ägg
100 g riven permesanost
RÖRA:
100 g broccoli
50 g färskost
TILL SERVERING:
några körsbärstomater
1 näve grönsallad
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg en bit soltorkad tomat i varje kycklinglårfilé, krydda med salt och peppar. Linda in i parmaskinka.
Lägg i ugnsform och grädda i 25 minuter.
Skär squashen i 1,5 cm skivor. Vispa ägget lätt, vänd squashen i riven permasanost, doppa sedan i ägget och sedan i osten igen. Stek gyllene i olivolja på medelstark värme.
Skär broccolin i bitar, koka i lättsaltat vatten så att den blir mjuk. Mixa tillsammans med färskosten till en röra, smaka av med salt och peppar.
Servera med grönsallad och några körsbärstomater.
Smaklig måltid!!!