RÅKNA-CITY

Myskväll hos Susann

Vi börjar med lite gnäll.... var en superduperstressig dag på jobbet i fredags. Jisses,,, for fram och tebax som en skållad råtta. Kände hjärtat bulta, svetten rinna och en massa andra stressymtom. Urs vill inte ha flera sådana dagar så nu MÅSTE jag lära mig säga nej när jag känner det börjar bli för mycket. Kan inte hjälpa alla andra när man redan har fullt upp. Måste börja tänka på mig själv nu.
Sådär ja nu var det ur systemet.

Nu till partyt hos fru Wetseborg igår.
När vi kom dit så hade vi kidsen med oss och då bjöd Susann på fika och julklappar. Joooo ni läste rätt. Hon hade paket till oss alla. Jag fick en jättefin klocka som jag förälskat mig i.... tusen tack Susann.
Sedan fick barnen åka hem och Malin, Susann och jag satt och drack vin och babblade om allt mellan himmel och jord. Så trevligt att komma ihop sig med liksinnade ibland och bara rensa bland samtalsämnena.
Bobbe skulle hämta mig så jag var tyvärr stressad över att klockan gick så snabbt. Måste ha någon annan att
hämta mig nästa gång så Bobbe slipper så behöver man kanske inte sitta och kolla uret hela tiden. Ville inte Bobbe skulle behöva sitta hela natten på att vänta på att jag skulle ringa eftersom han var helt slut efter en arbetsdag också.
Tack så mycket för igår brudarna!!!!!



Här är våran lilla nissa Susann!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Malin
skriven :

TAck själv bästa Ellen!! Så kul att ses och prata av sig lite o skratta i mängder!! <3

2 Susann
skriven :

Ja jättekul va det :) Tack båda två !!