RÅKNA-CITY

Hundpromenad med ringträningsgänget

Igår gick ringträningsfolket med hundar en tipspromenad tillsammans och därefter bjöds det på korv med bröd. Skittrevligt!!!! Olika åldrar både på hundar och människor... ändå har vi den gemensamma nämnaren "hunden" som binder oss samman.
Knodden bestämmde sig för att spela den superkåta hund som bara han kan vara och det gjorde han med bravur. Har fortfarande ont i handen idag eftersom jag fick vållhålla hans koppel i två timmar igår. Han drog än hit och än dit och pep och hoppade. Herregud så odresserad. (Ja jag vet att det inte är hans fel men jag kan erkänna att det kändes så igår... hehehehe!!!!)
Piss att kursen han och jag skulle gått hos Johanna blev inställd. Kollat hennes sida flera gånger efter andra kurser men det verkar som om varenda kurs är borta utan någon som helst förklarning. Himla konstigt! Får väl hitta mig någon annan att gå kurs hos. Jaja klickerkurs är kanske inte något som jag är så intresserad av ändå men man är beredd att prova det mesta när man är ute och går med en kåtbock på 53 kg i koppel. *FNISS*

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: