RÅKNA-CITY

Ljus i mörkret

Mycket som ska fixas när en hund dör... försäkringsbolaget ska ha reda på att han är avlivad, hans allergimedecin ska lämnas in och jag har även ringt till dom olika vetrenärerna han gått hos och talat om att han inte lever så slipper man ha en massa samtal från dom eller vykort med påminnelser om vaccination.
Varit ute en runda med Knodden idag vilket kändes så konstigt att bara ha honom med. Skönt samtidigt även om man inte riktigt vill känna så.
Martin sa igår att det är tomt och tyst här i Råkna numera. Ingen som skäller när det kör bilar förbi eller som går och småbuffar när det är något ute som låter.
Himla ensamt att gå och lägga sig utan att Ozzy låg i sängen men av ren trötthet så gick det bra att somna i alla fall.
Längtar efter att Bobbe ska komma hem. Behöver någon att gråta ut hos. Nu har man försäkt skärpa sig för Martin´s skull men känner att jag behöver tröst lika mycket som han.
Nu är det att sätta igång att vänja Knodden att vara ensam hemma. Tycker synd om honom eftersom han aldrig varit själv. Var ensam en halvtimme igår och idag ska han vara hemma och vakta gården medan jag fyller upp kylskåpet igen.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: