RÅKNA-CITY

Kladd o skratt

Idag satte jag kidsen i arbete med att måla på spillolja på Smålandstaketet. Martin gav upp efter tio minuter medan Emma gnetade på. Efter ett tag gav även jag mig in i leken. Vi hade himla trivsamt med skratt, prat och mycket kladd. Urs så vi såg ut alltså.
Knodden gjorde det inte bättre... han kom smygandes genom trädgården som en panter med siktet inställt å lilla blondinen Emma... mums.... Hoppade på henne bakifrån medans hon skrek på hjälp och vifftade som en vilde med sina oljiga händer.... herregud så hon såg ut. Hade spillolja i håret och var ingen vacker syn alls.
Bobbe fick komma springandes och brotta ner våldtäktshunden på gräsmattan och sedan leda in sin oljedotter så hon kunde tvätta avsig. Trodde aldrig hon skulle bli ren men sist jag såg henne var hon faktiskt hyggligt rentvättat... lite skit på fossingarna men det kan hon ha som minne tycker jag.
Man blir så galen på Knodden när han är så pilsk. Idag hade man fa-an bara lust att köra han till vetrenären och knippsa av pungkulorna på en enda gång. Tråkigt att ha en hund som alla är rädda ska sätta på dom. SUCK.
Tusen tack för hjälpen lilla Emma. Jag hade himla trevligt idag. PUSS.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: