RÅKNA-CITY

Tomt

Har haft Sara här i helgen och har ju haft maken hemma en del nu över julhelgen. Snabbt man blir van av att ha en massa folk omkring sig hela tiden. Nu är det bara sonen och jag hemma och det känns sisådär.

Fått en massa gjort idag... gått med hundarna, handlat, dammsugit hela huset och bytt en hel del gardiner plus att tvätt har hamnat i garderoberna. Mycket nöjd med dagens aktiviteter.

Imorgon är det bara ett vetrenärsbesök i Torup som Knodden och jag ska klara av. Ska bara ta ett blodprov och se om rabiessprutan tagit som den ska och lite vägning.


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Annette
skriven :

Tjena och tack för Grattiset i gästboken, ja nu är man ett år äldre....både visare, klokare och rynkigare, stelare i alla leder ha ha.

vad fin kritik knodden fick och du- hellre en glad svans än en hund som hukar och har svansen mellan benen i ringen.

Vad du är duktig, läser på din sida om hur du fejar och har dig, ja själv är man hemma hela dagarna men jag hinner inte med så mycket, okej jag har 4 hundar som ska rastas och det tar ju sin tid.

Sen måste man ju kela, gosa och njuta av dem också, Hellre en mysstund i soffan än en runda med dammsugaren är mitt motto!!

Ha det så gott så hörs och ses vi.ps vad vägde Knodden?