RÅKNA-CITY

My Dog

Idag åkte jag, syster och Knodden till Göteborg för en av nordens största hundutställningar, My Dog. 
Fru Carlsson var nervös över att inte hitta dit, inte hitta parkering, inte hitta ringen, att inte hitta tebax till bilen, att inte hitta hem.... osv osv. Gick bra i alla fall.... missade avfarten dit men annars hittade vi allt på en gång. (... okej... en gång tog mitt toabesök lite extra lång tid för jag villade bort mig lite men en snäll vakt hjälpte mig på rätt köl igen...)
Knodden blev trea i unghundsklassen vilket jag är mycket stolt över.



Kritiklappen löd: Tillräklig hane, vacker mask, huvud, välkroppad, bra vinklar runt om, bra ben och tassar, rör sig mycket väl, vacker päls, vänligt temperament, tyvärr alltför glad svans i rörelse.
Inte så illa heller!!!!!

I uppfödarklassen var vi också med och såklart vann Zir Ozzy´s kennel. Gött det känns efter en sådan här dag kan man säga. Vi är trötta men glada!

Vill tacka syster en extra gång som hjälpte mig idag med packning, passning av hund, huvudansvarig för kaffetermosen och bara fanns där för att snacka. Skitskojigt hon var med och jag hoppas hon vill följa med fler gånger. (... och i så fall ska hon få vitt bröd med lite klet i till fluffigare hamburgare... så det så!)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Veronica
skriven :

GRATTIS till Snygg Knoddens kanon resultat...

Jättekul...

2 Katarina
skriven :

Än en gång GRATTIS!!! Det gjorde ni bra. Han är så J-A SNYGG!!!!

3 Susann
skriven :

Va kul :) Många Grattis !!