RÅKNA-CITY

Lördag

Idag var det jobb som gällde 09:00-15:00. Dagen startade med att dörren på macken inte gick att öppna. Grrr! Fick upp den lite efter öppningstid men ingen större fara... TACK JOHAN!
Mycket att göra annars vilket alltid känns bra. Glada kunder så det var en trevlig dag.
Bobbe ringde till jobbet och sa att Knodden hade sitt ryck där han bara vill spy och tugga i sig en massa saker. Urs hatar när han blir sån plus att det är svårt att veta vad man ska göra när man inte vet vad det beror på. Stackars lilleman!!!!
När jag kom hem var "anfallet" över gudskelov och han var sitt galna vanliga jag igen,,,, vilket kan vara på gott och ont just nu. Stackaren umgicks ju med en massa löptikar igår och det har satt sprätt på hans testosteron. Han är pilsk precis HELA tiden och sätter på allt som andas. Herrjösses vad han är jobbig när han sätter igång. Nu är det bara att visa honom vad skåpet ska stå och inte vika en tumm. Fattar inte att han vågar fortsätta så mycket smisk och skäll som han får hela dagara. HAHAHA!!!! Nu sover monstret i soffan och drömmer väll om hur han får matte på fall....
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: