RÅKNA-CITY

Spenderat massa stålar

Vaknade tidigt idag men lyckades faktiskt somna om. Oj så skönt det var att få sova länge för en gångs skull. Känner mig utvilad och glad för en gångs skull ;-)
Började morgonen med att lappa lite på staketet runt huset så inte hundarna ska få för sig några dumheter. Hade lite rester av trådstaket kvar så det blev någorlunda rymningssäkrat.
Efter en kopp kaffe gav jag mig av till Hylte för att proviantera.
Blev först en tankning (800 kr).
Gick sen en runda med hundarna och därefter gick jag in på Generös för att shoppa. Lyckades bränna 2000 kr där men hade julklappspengar och presentkort till det mesta. Tusen tack mamma för presentkortet jag fick i julklapp och tack till svärföräldrarna som gav bort pengar. Kom väl till pass kan jag lova. Är så glad och nöjd med mina nya kläder.
Sedan bar det av till Konsum. Där blev det över 1000 kr men har då handlat inför hela veckan så jag bör inte behöva mer än lite mjölk och sånt förän vecka ett. Skönt att ha det fixat!
Lantmännen blev nästa stopp. Har ju blivit lite av en tradition att jag köper in nyårsraketerna till mina grabbar och så även i år. Blev raketer för nästan 600 kr men det är dom värda. Ska bli intressant att se om Kulan är lika cool när det kommer till nyårsraketer som Knodden är.
Var innom macken en vända för att handla snus. UjUjUj så det kostar (900kr).
Så idag har jag brännt ca 5500 kr.... inte klokt ju. Skulle sannerligen kunna spendera lika mycket till per dag så man borde kanske finna sig en rik karl eller se till att vinna på lotto fort som tusan... hehehehe!!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: