RÅKNA-CITY

Nyårsafton

Ja idag är det dags för dagen då man ska tänka ut ett bra nyårslöfte igen.... mitt är ju så likt alla nadra nyårsaftnar så jag tänker inte ens skriva ner det... kan ge er en vink om att en våg är inblandad,,, kanske ett måttband och ett par gympaskor.
Vi ska bara sitta hemma idag då jag ska jobba förmiddag på macken imorgon. Lär nog inte bli fullt i butiken imorgon med folk., Brukar vara väldigt ensamt efter festardagar.
Fick föresten en kommentar på Facebook igår som gjorde mig så glad, här kommer den: Hahaha:D De räcker gott med ett besök på macken när du jobbar för att komma i gott mode! Du har valt rätt jobb, ständigt trevlig och tillmötesgående oavsett hur din dag verkar vara här! Imponerande och tyvärr har man inte samma förmåga! Go Ellen hela jävla kvällen, fram till åtta, sen får alla kunder den nakna aluminiumplåten blotta!
Oj så skönt det känns att få höra att man är duktig på sitt jobb ibland. Ju äldre man blir desto mindre komplimanger får man ju. Är man dålig på nåt så brukar inte kommentarerna och kritiken vänta på sig. Tack Andreas för dessa fina ord, dom kommer jag leva på länge!

Får passa på att önska alla mina bloggföljare en riktigt fin nyårsafton och ett gott nytt år.