RÅKNA-CITY

Nöjd

Är så tillfreds med liv just nu. Låter säkert skitpräktigt att skriva så men det är som det är.

Har haft en massa bra helger tillsammans med maken i det sista. Vi har inte gjort en massa speciella saker utan bara varit tillsammans.

Pannan håller på att monteras in Ska bli så skönt att skippa ha allt krångel till vintern.

Husrenoveringsplanerna har maken och jag en plan för som vi båda är nöjda med.

Ekonomin har varit okej i det sista och det gör ju också att man kan slappna av lite mer än om det är strid om varenda krona jämt.

Bobbe´s barn och hans ex och jag har haft en lugn period utan en massa tjaffs. Är så jobbigt när man ska hålla på att träta om allt.

På mitt jobb är det lugnt. Vi som jobbar där drar åt sama håll och är ett gott gäng. INte en massa intriger och skitsnack. Riktigt skojigt att gå till jobbet varenda dag.

Haft en period där vi umgåtts med mycket folk. Så roligt när man får tid över för sina vänner. Middagsbjudningar och fester i all ära men utan riktiga vänner hade dom kunnat kvitta. Har även knutit en massa nya kontakter i sommar som jag ska vårda ömt.

Har varit så fint väder denna sommaren också vilket jag tror bidrar till att humöret är på topp. Älskar solen!!!

Hoppas jag med mitt goda humör kan sprida glädje hos andra och att jag på så vis kan få lite solsken tillbaks den dagen det kretsar mörka moln i min värld igen!

Ha en riktigt bra helg alla mina vänner!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anna
skriven :

Låter riktigt bra! Visst är det skönt när det går åt rätt håll. Dessutom är det så himla jobbigt när det är intriger och skitsnack.