RÅKNA-CITY

HåHåJaJa

Ja idag var det jobba som stog på agendan. Dagen på macken började skit!!!! Ringde från Q-star och sa att det var ett stort telefel i södra/västra Sverige och däremed skulle inte betalkorten fungera. SUCK!!! Ingen bensin kunde man få fram men gudskelov har Kerstin en extra kortapparat inne i butiken så vi fått sålt något i alla fall.
Vissa kunder blir så satans arga när det inte fungerar medan andra tar det som det är, är ju inte mycket jag kan göra åt det i alla fall.
Martin är fortfarande hos sin kusin. I eftermiddag ska han tydligen rida. Hmmm,,,, ska det bli något nytt intresse eller? Hade ju helst velat slippa då hästar är för stora och för dyra plus att maken är allergisk mot dom. Jaja det återstår att se hur detta utvecklar sig?!
Stora tösen har varit över natten hos oss. Hon gillar tydligen inte sin pappa just nu eftersom han snackat med henne om en del saker idag. Ja så är det... man gillar inte sina barn jämt eller vice versa. Kanske inte är dödligt att höra sanningen ibland?!
Grisigt väder det ska vara hela dagen och några dagar framöver. Tråkigt! Känns så superhöstligt så det är inte klokt ju. Får ju gärna vara en fin höst så man pallar med den dystra vintern.
Idag har min kusins dotter, Jonna, namnsdag. Stort grattis på dig lilla du!!!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: