RÅKNA-CITY

Vetrenärsbesök

Ozzy har varit hos vetrenären idag för sin andra Rabiesspruta. Var som vanligt ett fasligt väsen på honom. Vetrenären vågade inte sticka nålen i honom så det fick assistenten göra. (Antar vetrenären var rätt nyutbildad för hon såg ut att vara cirka 14 bast... hehehe)
Köpte ett preparat som vetrenären tipsade om som man kan ge hundar innan åska, nyårsraketer eller andra saker dom inte gillar som hette "Zylkéne". Jag ska ge honom det innan vi ska till vetrenären nästa gång så han inte spänner sig så hemskt.
Fick också ett tips om en hundmassör i Halmstad som dom tyckte jag skulle ringa eftersom han verkade så spänd i nacken. Ska ringa imorgon och se om vi får komma fast han har ett så uselt sätt.
Vägde grabbarna också men det var som innan, Knodden ca 54 kg och Ozzy ca 40 kg. MÅSTE verkligen få ner Ozzy i vikt nu. Mindre mat får det bli minsann.

Med hundburen går det sakta men säkert framåt. Han har varit inne så han kunde äta upp sin mat men han är supernervös. Ska låta han hålla på såhär några dagar nu så han förknippar buren med mat och godis.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: