RÅKNA-CITY

Kallt

Ja nu har man kommit in i höst/vinter-lunken igen. Elda gör man varenda dag för att inte få frostskador på tårna och koftan och raggsockarna har åkt fram ur garderoben. Brrrrr!!!!! Längtar redan efter våren igen när det porlar i dikena och knopparna kommer på buskar och träd.
Idag var första gången för denna hösten som sonen skulle ha termobyxor på sig. Leta leta leta är vad som gäller. SUCK! Likadant varenda gång som alla sådana kläder ska fram. Fattar inte vart dom blir av varje sommar? Rymmer dom hemmifrån eller bara går dom upp i atomer? Ja inte vet jag men irriterande är det! Får nog ta en dag till stora staden Halmstad och införskaffa vinterkängr, vantar och mössa åt sonen och sedan låsa in dom någonstans så dom inte rymmer.
Idag ska jag forsätta höstningen av trädgården. Allt visset ska klippas ner och löv ska krattas. Är inte så skojigt som arbetet på våren men gott att ha det gjort så man slipper stå med blöta kvistar på vårkanten är man egentligen bara vill plantera nytt. Ser ju ut att bli kanonväder idag också.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: