RÅKNA-CITY

Hårfönsbygge!

Jadå rubriken stämmer. I Råkna har det nu i dagarna tillverkats en hårfön för hundar. Gubben min är inte så dum när allt kommer omkring i alla fall. Två gamla dammsugare gick det åt och en massa tid. En riktigt fin hundfön kostar mellan 2500 kronor till 14000 kronor så maken anser att han gjort värsta klippet, vilket han också har för självklart hade hans kära fru snart börjat tjata om att få köpa en sådan annars.
Provkörde den idag på båda mina badade hundar och den funkade exemplariskt!!!! Slipper jag en massa blöta handdukar när dom dushat och kan blåsa bort damm och hår ur pälsarna.

Tack så mycket snälla make för hjälpen!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 susann
skriven :

Fasen va bra att de funkade ! Kanske skulle börja sälja lite ;)

2 Veronica
skriven :

Hejsan på er!!!

En sån skulle man haft det verkar ju toppen...

Ska nog be maken göra en sån , hmmm får kanske vänta tills han byggt klart alla hundgårdarna först, annars tar det väl tvärstopp o inte blir nått gjort alls...=)

Ha det gott...

3 Katarina
skriven :

Konstigt att du inte får fram bokstäverna. De bör ligga där så fort du gått in i kommentarer, direkt under kommentarsrutan. Sen klickar du bara i ringen för Namn-URL så ska det gå. Hoppas det fungerar fortsättningsvis, annars är hälsningar i gästboken precis lika välkommet!

4 Linda
skriven :

Det är skönt som fasen att få vara barnfri det tacka man inte nej till =) Vad hittar ellen på i sommarvädret då?