RÅKNA-CITY

Sammanfattning

Så har det gått några dagar igen. Är lite lat på att skriva emmellanåt men till och med i mitt liv så är det helt lugnt ibland.... nästan.

Nisse har åkt hem idag. Kommer antagligen nästa vecka igen.
Knodden hade varit och snokat i hans neccesär häromdagen. Antagligen så var det Nisses fel eftersom han inte stängt toadörren ordentligt. Hans hårborste och tandborste hade vovven knaprat på och sen snodde han en toarulle på golvet när han ändå var i farten.

Har påskpyntat lite. Satte två björkris på vardera sidan om ytterdörren. Tänkte det kunde vara smidigt eftersom jag misstänker att det inte fått vara ifred om jag satt det innomhus. Jag skulle nog nu i efterhand bara skitit i allt påskpyntande för när jag kommer ut så är det mindre och mindre fjädrar i riset för varenda gång. Ligger kladdiga fjun i olika färger på garageinfarten istället. SUCK!

Ny kassaapparat på jobet nu. Himla meckigt och tungt allt kan bli.
Det värsta är alla sura kunder som har sååå dåååligt med tid och ska gnälla. URS! Allra värst är arbetslösa fruntimmer som inte har något annat att sysselsätta sig med än att åka i affärer och haka upp sig på saker. Uppmaning till er: HÅLL ER HEMMA ISTÄLLET!!!!

Har hört att det tydligen inte går att skriva kommentarer i min blogg. Ska se om jag kan få Jeppi att fixa felet. Hon är en riktig datahacker när det handlar om bloggar osv.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: