RÅKNA-CITY

Morgonpromenad

Dessa mornarna med regnigt och blåsigt väder är tunga när man har hund. Särskillt när det varit sådant väder i flera dagar i sträck.
Inne blir det blött, sandigt och den stackars dammsugaren går varm. Ute blir det lerigt och om man är hund så kan nog mattes land ses som extra grävvänliga.
Imorse åkte vi ut till en grushåla för morgonpromenaden. Är så smidigt när det regnar och man inte känner för att åla sig in i regnkläderna. Då krävs det bara gummistövlar och paraply eftersom man oftast kan ha hundarna lösa. Idag vandrade vi över ett kalhygge ner till ett vattenhål och sedan genom grushålan på väg tillbaks till bilen. Man såg att hundarna njöt av att kunna springa som dom ville i full galopp. Härligt att se!
Ozzy fick upp ett spår på något djur och drog iväg i full kareta och Knodden var inte sen att hänga på såklart. Han hade dock inte rätta spurten i sina ben så han kom tillbaks rätt snart. Bättre att stanna hos matte än att ge sig ut i okänd terräng. Matte var såklart glad för detta då hon ibland får en känsla av att Knodden enbart lyssnar för att Ozzy gör det. Ozzy kom tillbaks tillslut helt utmattad och då åkte kopplet på.
Nu är det sova som gäller på trappan!!!!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: