RÅKNA-CITY

Dagen efter idag

Fest igår ju,,, SKITROLIGT!!! God mat, trevligt folk, inga skandaler, dans och massa dricka. Helt okej!!! Man är småsliten idag men det är det värt om partyt var roligt.
Hamnar vid Leonbergerägare vid bordet och då är det ju inte svårt att hitta saker att prata om. Knodden´s syster´s matte (hängde ni med på den?? HAHAHA) var där,,,, ja värden är liten. Hennes hund heter Siri och den ska också vara med på utställningen i Varberg. Ska bli spännande och se om syskonen kan få domarna att dra efter andan över att se två såååå underbara hundar. Just nu ser Knodden mer ut som en hög med mossa. Ozzy har kommit på att det är jättekul och rulla Knodden nerför backen bakom huset och göra hans päls alldeles tovig och full med pinnar och annan skit. Siri (Knodden´s syster) kan ni se på bild på Zir Ozzy´s hemsida. Hon är jättegullig!!!
Just nu sitter gubben och jag vid TV:n och häckar och så lär det väl förbli idag. Gött att inte behöva arbeta idag....
Detta är lilla Siri när hon var liten. Hur gullig som helst.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lena
skriven :

ja ozzy är en liten sadist har vi kommit på för länge sen.... Kommer ihåg när Leffe alltid kom hem alldeles gytjig efter att ozzy försökt att dränka han i en lerpöl bakom verkstaden.

2 susann
skriven :

ja du Lena, har för mej att man fick låna vattenslangen innan man kunde åka hem .....haha..

3 Lisa
skriven :

Hej!

Tack för trevligt sällskap igår.. hoppas att det inte varit för tungt idag har själv konstaterat att bästa botemedlet är 12-timmars projekt, sagt och gjort baka ostkaka. Snart färdig =) Har snart fått min svåger att föra över bilder från kameran om du vill se den lilla i uppdaterat skick, konstaterade att hon är mycket lik Knodden på bilden från hans 5-månadersdag. Riktiga gull...

4 Lucas
skriven :

Men shit... va kul vi hade !!