RÅKNA-CITY

Vetrenären sa...

Glömde ju ta upp det bästa med vetrenärsbesöket idag.....

För det första så är det så skönt att åka dit med en hund som Knodden. Han är snäll och mysig och vill bara bli klappad. Är ju en radikal skillnad mot när man åker med Ozzy som är sur, vresig och helst vill attakera alla.
Vetrenären Mårten tyckte han var en riktig bjässe,,,, hade aldrig sett en så stor Leonberger sa han vilket är rätt knasigt då Knodden bara är en yngling och jag vet att det absolut finns större vovvar än han. Sen kan det ju vara så att Mårten över huvud taget aldrig sett en vuxen Leonberger...
Sedan öste han beröm över Knoddens lugna psyke, vilket är rasrelaterat till viss del, men ändå känns bra när dom säger. Knodden lägger sig på golvet och tittar lojt på och finner sig i det mesta. Inget krångel eller trams utan bara en trevlig stund!!! Njutbart!
Man blir lika stolt över beröm på sin hund som när någon ger beröm över ens barn.
Tagit reda på att en p-sprutad hund eller kastrerad bedöms under samma vilkor som en okastrerad på utställningar så nu grunnar jag på om Knodden kanske skulle få en p-spruta. Tror han skulle må bra av det eftersom han är småpilsk. Hmmmm ja det tåls att tänka på.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: