RÅKNA-CITY

Hälsa på hundar é skojigt!

Idag har jag varit på hembesök hos familjen Henriksson. Föst och främst var besöket till för att Garbo och Lisa skulle få lära känna mig mer inför passningen av dom om en och en halv vecka. Ska bli så skojigt men också jobbigt. Blir en hel del promenader dom tre dagarna som damerna ska bo här i Råkna. Maken har lovat att hjälpa till som tur är. Garbo är en stark lady. Hade visst dragit omkull sin husse igår eftersom hon gärna ville anfalla sopbilen... jaja det löser sig. Behöver ju inte gå promenader där det är som mest folk. (Ibland är det bra att bo på landet.)

Har varit i Bobbe´s farmors lägenhet idag och hämtat en massa mattor. Himla bra att lägga i hundgården.
Bobbe´s farmor ska flytta i på ett äldreboende nu så det är en massa saker som hon inte längre behöver. Bland annat verkar det som om vi ska få hennes dammsugare. Gud så bra! Min tunga Kirby är så bökig att släpa till övervåningen eftersom trapporna är så smala så Anna´s ska få bo där.

Härligt väder idag men känner inte för att sola. Är dom där satans extrakilona som gör att man drar sig för att kränga på sig en bikini. Blir nog en bok i skuggan istället.

Väntar på att sonen ska komma hem från sin övernattning i kompisarnas stuga. Har saknat honom som tusan som vanligt!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: