RÅKNA-CITY

Bloggdrottningen skriver...

Har fått en del kritik från folk som anser att en riktig bloggare ska skriva minst tre gånger om dagen. Man bara undrar,,, HUR FA-AN SKA MAN HINNA MED DET DÅ??? Även om livet i det stora hela är rätt enkelt och ointressant så lyckas man ju på något konstigt sätt vara upptagen och småstressad hela tiden. Är det inte arbetet som kallar så är det gubben som ska ha uppmärksamhet, barnet som ska ha rena kläder eller en hund som ska kissas.
I helgen har jag jobbat extra,,, varför? Jo, för att jag ska få komptimmar så jag kan åka hem till hundarna. Vad gör man inte för dom små liven?
Är småförkyld. Inte så jag känner mig sjuk men kanske såpass att en blomma eller en present kanske hade gjort att jag mått bättre.
Hundarna har varit snälla mot husse i helgen. Knodden hade bajsat på mattan bara men när husse skällde på honom så visade han liiiite ånger i alla fall.
Sidan bara måste ju innehålla liiite bantning. Hör ju liksom till en kvinlig bloggare anser jag. Ska nämligen ge mig på Herbalife nu. För er som är smala och fina och inte vet vad det är så kan jag tala om att det är SOPPOR och DRINKAR som man ska ersätta mat med. Känns kanske inte så kul men är man desperat så är man. Har ju testat ALLT annat så varför inte detta med.
I eftermiddag ska jag ge mig iväg till Halmstad med karln i huset och handla dom sista julklapparna. Alltid skojigt att handla med någon som tror man ger barnen klappar för ca 300 kr. Skulle han få bestämma så hade kidsen fått ett par tubsockar och möjligtvis en liten grej till och sen hade den persen varit över. HAHAHA! Sicken chock det kommer bli för han när lönekontot är slut 18:00 i em.
Ha det så bra mina vänner... fortsättning förljer...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: